Reparatii usi Bucuresti si Ilfov

Firma noastra efectueaza reparatii usi in Bucuresti si Ilfov, non stop, in cazul urgentelor. Avem o echipa de lacatusi profesionisti care se deplaseaza rapid la adresa dumneavoastra. Lucram atat pentru particulari, cat si pentru firme.
Lacatusii firmei noastre realizeaza reparatia si montarea tuturor pieselor unei usi dintre care amintim: bolturi de siguranta, butuc, clante, prag, sisteme de inchidere, canat, silduri, manere, toc, balamale. Daca piesa este foarte veche si nu poate fi reparata, lacatusul va va sfatui sa o inlocuiti, iar operatiunea va fi efectuata contra cost tot de firma noastra, daca sunteti de acord cu propunerea facuta.

Suntem specializati in reparatia usilor metalice, ale casei sau biroului dumneavoastra, dar ne puteti contacta si pentru repararea usilor din alte materiale precum usi termopan, din lemn, usi mdf, usi antiefractie, usi antifoc, usi sticla, usi PVC, usi HDF, usi construite in lemn masiv, usi furniruite, usi blindate/ din otel.

contact lacatus

Reparare usi exterior

Usile exterioare sunt cele mai expuse deteriorii din cauza influentelor climatice. Romania are 4 anotimpuri in care temperaturile variaza de la -20 la +40 de grade, iar ploile, lapovita, ninsorile, vantul si soarele puternic pe timp de vara au un impact direct asupra usii sau portii de acces in curte sau in garaj. Lacatusii nostri din Bucuresti si Ilfov va sfatuiesc sa urmariti cu atentie orice semn de proasta functionare si sa ne chemati pentru repararea usii/ portii exterioare la cea mai mica problema observata pentru a nu fi prea tarziu si a fi nevoie sa se schimbe cu totul piesa defecta.

Reparatii usi interior

Similar, usile interioare, trantite foarte des sau in care cheia este frecvent fortata, se pot strica. Daca observati ca nu se mai inchid corespunzator, chemati un lacatus al firmei noastre pentru a repara usa interioara.
Garantand securitatea casei sau apartamentului, incuietoarea este un element fundamental pentru a va apara contra oricăarui risc de furt sau de patrundere prin efractie in locuinta. Calitatea yalei si nivelul sau de protectie trebuie sa fie luate in seama cu maxima seriozitate de catre clienti. Acesta este motivul pentru care pretul unei schimbari de iala depinde adesea de modelul acesteia si de tipul de usa.
Va reamitim ca puteti conta pe mesterii nostri in toate sectoarele Bucurestiului si in localitatile din judetul Ilfov pentru reparatii usi si deblocari usi metalice.

reparatii usi Bucuresti si Ilfov