Am pierdut cheia – S-a blocat ușa/ poarta metalică

Se poate întâmpla la un moment dat să nu reușim să intrăm în propria locuință din diverse cauze. Cele mai frecvente motive pe care lăcătușii noștri disponibili non-stop, pentru urgențe, în toate sectoarele Bucureștiului și în Ilfov, le află de la clienții noștri sunt:

– Am pierdut cheia/ nu mai găsesc cheile
– S-a blocat ușa/ poarta metalică a casei
– Mi-a fost furată cheia
– S-a rupt cheia în ușă
– A fost spartă casa/ forțată broasca ușii metalice
– Am nevoie urgent de o copie a cheilor

În oricare situație vă aflați, nu disperați, meseriașii noștri sunt specializați în deblocări uși și porți metalice, precum și reparații uși. Ei ajung rapid la domiciliul dumneavoastră și lucrează cu grijă pentru a nu strica ușa.

Sunați acum la 0762590060 – Serviciu non stop

Înlocuire broască ușă și poartă metalică

Lăcătușii noștri vor veni pregătiți cu o nouă yală și chei, în cazul probabil în care butucul va trebui spart și apoi înlocuit. Ei vor înlocui broasca ușii sau a porții metalice de acces în curte, dacă va fi necesar sau dacă veți solicita acest lucru.
Indiferent dacă vă aflați în Sectorul 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 din București ori aveți domiciliul în județul Ilfov, ne putem deplasa la dumneavoastră.

Vă informăm că va fi nevoie să plătiți deplasarea în cazul în care ne-ați chemat, dar renunțați la serviciile lăcătușilor noștri, o dată ce ajung sau dacă sunt pe drum. Sunați non stop în București sau Ilfov, lăcătușii noștri vor sosi imediat: 0762590060

Sunați acum la 0762590060 – Serviciu non stop