Am pierdut cheia – S-a blocat ușa/ poarta metalică

Se poate întâmpla la un moment dat să nu reușim să intrăm în propria locuință din diverse cauze. Cele mai frecvente motive pe care lăcătușii noștri disponibili non-stop, pentru urgențe, în toate sectoarele Bucureștiului și în Ifov, le află de la clienții noștri sunt:

– Am pierdut cheia/ nu mai găsesc cheile
– S-a blocat ușa/ poarta metalică a casei
– Mi-a fost furată cheia
– S-a rupt cheia în ușă
– A fost spartă casa/ forțată broasca ușii metalice
– Am nevoie urgent de o copie a cheilor

În oricare situație vă aflați, nu disperați, meseriașii noștri sunt specializați în deblocări uși și porți metalice, ajung rapid la domiciliul dumneavoastră și lucrează cu grijă pentru a nu strica ușa.

Sunați acum la 0762590060 – Serviciu non stop

Înlocuire broască ușă și poartă metalică

Lăcătușii noștri vor veni pregătiți cu o nouă yală și chei, în cazul probabil în care butucul va trebui spart și apoi înlocuit. Ei vor înlocui broasca ușii sau a porții metalice de acces în curte, dacă va fi necesar sau dacă veți solicita acest lucru.
Indiferent dacă vă aflați în Sectorul 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 din București ori aveți domiciliul în județul Ilfov, ne putem deplasa la dumneavoastră.

Vă informăm că va fi nevoie să plătiți deplasarea în cazul în care ne-ați chemat, dar renunțați la serviciile lăcătușilor noștri, o dată ce ajung sau dacă sunt pe drum. Sunați non stop în București sau Ilfov, lăcătușii noștri vor sosi imediat: 0762590060

Sunați acum la 0762590060 – Serviciu non stop